Materialen

Onze prioriteit ligt bij het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Wij werken met de beste materialen, die een lange levensduur van uw vloer garanderen. Het aanbrengen van uw vloer wordt met grote vakbekwaamheid gedaan.Milieu;

Wij besteden veel aandacht aan de gevolgen van ons werk voor het milieu. Onze voorkeur gaat uit naar lijmen die het milieu zo min mogelijk belasten. Vrijwel alle lijmen die we gebruiken zijn op water-basis.

Mogelijkheiden voor uw vloer;

Linoleum is een 100% natuurproduct en is echt onze specialiteit. Elk figuur en ontwerp is mogelijk in vele kleuren.

Tapijt voelt heerlijk aan om op te lopen, is warm, geluidsdempend en straalt een chique charme uit.

Kiest u voor harde vloerbedekking, zoals vinyl, linoleum of laminaat, dan kiest u voor een vloer met een uiterst lange levensduur, die eenvoudig en snel te reinigen is. Een harde vloer is ook uitermate geschikt voor mensen met allergien zoals b.v. voor huisstofmijt.

Ondervloeren;

Alhoewel het niet in het zicht zit is de ondervloer van grote invloed op het eindresultaat van uw vloer. Indien nodig egaliseren wij uw vloer, leggen een onderlaag voor een zachte loop of voor geluidsdemping bij b.v. laminaat.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Trap;

Het stofferen van een trap is vaak een ware uitdaging voor een stoffeerder. Recht of gedraaid, wij staan garant voor een perfect eindresultaat. Er zijn vele creatieve mogelijkheden om van uw trap een ware blikvanger te maken.Voorbeeld van een project

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Daarom hebben wij hieronder een project afgebeeld dat wij uitgevoerd hebben. Hierbij is gekozen voor linoleum met een patroon erin. We hebben de foto’s zo geplaatst dat u bij de eerste foto het begin van het project ziet, en als laatste foto het eindresultaat. Hierdoor krijgt u direct een goede indruk over hoe het leggen in zijn werking gaat.

 
OSW